bosch ebike display

De klok verzetten bosch e bike display

De klok verzetten van een bosch e bike display is totaal niet lastig. Het is even een klein trucje die moet weten. Als die eenmaal kent, kun je de klok snel verzetten. Wanneer die weer naar voren of naar achter gaat.

Tijd instellen bosch e bike display

Stap bij stap uitleg, klok verzetten bosch e bike display

Je past de tijd aan door deze stappen uit te voeren;

  • Hou de twee bovenste knoppen ingedrukt
  • Klik op de bovenste linker knop totdat je het kopje “tijd” tegenkomt
  • Snel de juiste tijd in door op de onderste twee knopjes de tijd aan te passen
  • Houdt de bovenste knoppen ingedrukt om het menu te verlaten

Uitgebreide uitleg, klok verzetten bosch e bike display

De tijd aan te passen op een bosch e-bike display, doe je door de bovenste knoppen een paar seconden ingedrukt te houden. (Je kunt de tijd niet aanpassen tijdens het fietsen) Hierdoor kom in een menu van de e-bike. Klik vervolgens op de bovenste linker knop (info knop). Via deze knop navigeer jezelf door het menu. Klik net zo vaak op die knop totdat je het kopje “Tijd” tegen komt. Als je bij het kopje “tijd” bent kun je via de onderste twee knoppen de tijd aanpassen. (links is naar beneden/ rechts is omhoog) Als je de knop langer houdt ingedrukt. Gaat de klok sneller omhoog of naar beneden. Als je vervolgens de juiste tijd hebt ingesteld. Hou je de twee bovenste knoppen weer ingedrukt, hiermee sla je de ingesteld tijd op. Nu je deze stappen hebt uitgevoerd kun je voortaan weer fietsen de weg de juiste tijd aflezen. Al deze stappen worden duidelijk in de video hierboven uitgelegd.

Conclusie

Het aanpassen van de tijd is zo klaar en totaal niet moeilijk. Let wel op dat je de tijd niet tijdens het fietsen aanpast, want dat is geblokkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *